El 6 de desembre de 2019 arrenca l'aventura de la gravació d'un nou disc. Just 6 anys després del darrer disc. Entremig hi ha hagut col·laboracions i altres projectes que no s'han materialitzat en cap disc, però que m'han fet créixer. I durant tot aquest temps hi ha hagut el cuquet sempre permanent de tornar a fer un treball discogràfic, de fer noves cançons.

El que tenia clar és que volia buscar un nou so, una manera diferent de concebre les cançons, més elèctric, més cru, i amb un concepte més de banda.

La qüestió és que un cop vaig tenir totes les cançons a punt, amb el Dani Ferrer, productor i amic, amb qui he treballat els discos anteriors, vam organitzar la gravació a la casa-estudi de Sant Gallard, una casa en un entorn bucòlic enmig dels camps de la Conca de Barberà. Allí ens vam tancar durant 6 dies (del 6 al 12 de desembre) per grabar bases i guitarres (Xavi Molero a la bateria, Marc Prat al baix i Jordi Solans a les guitarres). L'encarregat de la gravació va ser l'enginyer de so Joel Condal, que va portar el seu estudi mòvil i va saber captar l'essència de l'espai. Després, al llarg dels mesos de febrer, març , abril i maig, vam grabar la resta d'instruments (teclats amb en Narcís Corominas i més guitarres amb l'Albert Freixas) i les veus. Les mescles i el màstering també han sigut obra del Joel.

El resultat és un disc que navega entre foscor i contundència, però també èpica, intimitat i lluminositat.

Aquest disc s'ha pogut fer gràcies a més de 150 persones que han cregut en el projecte, han confiat en mi i han fet una aportació econòmica a través de VERKAMI. Tot el meu agraïment.

A continuació podeu veure el reportatge fotogràfic que va fer la Marta Huertas del procés de gravació.

  • Blanco Icono de Spotify
  • Blanco Icono Bandcamp
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon