top of page

CANTEN GINÉ

El 2015 vaig tenir la sort de participar al projecte CANTEN GINÉ, impulsat per ​Adiu ça va? i Col·lectiu Joan Pau Giné. 


Canten Giné és una realització ambiciosa i única en la història de la cançó catalana. Per primera vegada es retroben cantants de tots els Països Catalans en un mateix projecte discogràfic, més de 90 artistes interpreten el repertori de Joan Pau Giné. Canten Giné és l'homenatge dels Països Catalans al cantautor rossellonès desaparegut el 1993. Llibre de 224 pàgines i 4 CD's. El llibre consta d'un pròleg , de dos textos de Donald Smith (universitari canadenc) i Jaume Queralt (assagista i amic de Giné). Una doble pàgina presenta cada cançó amb text i fotografia del grup. Traducció al francès al final del volum.

En aquest enllaç podreu veure el reportatge que va fer la fotògrafa Marta Huertas dels tres concerts que es van fer: http://www.martahuertas.com/canten-gineacute.html

Aquí a sota destaco el concert CANTEN GINÉ - CANTEN OVIDI, que es va fer a Girona el 21 de novembre de 2015 a l'Auditori de Girona, on vaig tenir lla sort i el luxe de que Pascal Comelade m'acompanyés al piano a la cançó de l'Ovidi Homenatge a Teresa.

fotos de Marta Huertas

bottom of page